via Instagram
The standard Japanese home cooking is ginger stir-fry of a pig.I get appetite by stimulation of faint ginger and a cause of rather a little superficial soy sauce sagging.
じめっとした南アジアのような蒸し暑さが続きます。食欲なくなるー。でも多少お肉も食べなくちゃ。ということで、日本の家庭料理の定番が豚のしょうが焼きです。
口へのほのかな生姜の刺激と少し甘めの醤油ダレが食欲をそそります。もう少ししたら9月。乗り切ろう。
The standard Japanese home cooking is ginger stir-fry of a pig.I get appetite by stimulation of faint ginger and a cause of rather a little superficial soy sauce sagging.
じめっとした南アジアのような蒸し暑さが続きます。食欲なくなるー。でも多少お肉も食べなくちゃ。ということで、日本の家庭料理の定番が豚のしょうが焼きです。
口へのほのかな生姜の刺激と少し甘めの醤油ダレが食欲をそそります。もう少ししたら9月。乗り切ろう。
コメント
コメントを投稿